Kalcsu Beauty & Cake 2023. Április

Kedves Kolléganő! Üdvözlünk a Kalcsu Cosmetics hírcsatornáján!

KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIA

 

Tudtad? A Kalcsu Sminktetováló Akadémiában elsők között szerezhetsz államilag elismert tanúsítványt, mellyel jelentkezhetsz a szakképesítő vizsgára! Sminktetováló államilag elismert képzésünket Kalcsu Kati és a legnagyobb tapasztalattal rendelkező oktatóink egyedülálló tapasztalatára, valamint a képzésen is oktatott legújabb és legnépszerűbb nemzetközi technikákra építve alakítottuk ki.

A képzés során megtanítjuk a szemöldök-, ajak-, szempillatő- és szemhéj sminktetoválás technikákat, valamint a szükséges szakmai elméleti ismeretek. Ezen felül megtudhatod, hogyan válhatsz sikeres, elismert sminktetoválóvá és építhetsz ki magadnak egy stabil vendégkört: gyakorlati, kommunikációs és üzleti szempontból egyaránt, a sminktetováló munkában leghatékonyabb marketing módszerek elsajátításával.

Fejlődj velünk és válj profi, sikeres szakemberré!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Pályakezdőknek!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Gyakorlattal rendelkezőknek!

További részletek a KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIÁRÓL!

 

 

LEGYÉL BABOR KOZMETIKUS! JELENTKEZZ A BABOR ALAPKÉPZÉSÉRE!

 

Már alig várjuk, hogy veled is találkozzunk a BABOR alapképzésen, ahol a márka filozófiáját és a BABOR gerincét képező termékcsaládokat is részletesen bemutatjuk a kölcsönös kezelések előtt. A kétnapos alapképzést Garzó Beatrix, a BABOR magyarországi trénere tartja, aki tudását az aacheni központban szervezett képzéseken tökéletesíti. Az oktatás menetét területi képviselőnk fogja segíteni, akihez bármikor fordulhatsz kérdéseiddel.

Területi képviselőd a széleskörű támogatási rendszerünkről is tájékoztatni fog, ám van 4 dolog, amit minden BABOR kozmetikus számára garantálunk!

Mik ezek?

1. Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2. Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3. Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!

4. Támogató közösség
A BABOR kozmetikusok egy összetartó, egymást mindenben segítő, több mint 250 főt számláló szakmai közösség. Képzéseinken és szakmai rendezvényeinken lehetőséged nyílik ennek a szuper közösségnek a tagjává válni.

A MÁJUSI BABOR ALAPKÉPZÉS IDŐPONT MÁR ELÉRHETŐ!

Ne szalaszd el a lehetőséget, tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton még idén! Jelentkezz a Májusban induló kétnapos BABOR alapképzésre és lepd meg vendégeidet a hatékony, azonnali eredményeket nyújtó kezeléssel!

Ne maradj le a következő kétnapos alapképzésünkről!
Jelentkezz a gombra kattintva: JELENTKEZEM A KÉT NAPOS ALAPKÉPZÉSRE!

Két napos alapképzésünk után számos nagyon izgalmas BABOR képzés vár Rád, nézd meg ezeket: TOVÁBB A BABOR KÉPZÉSEKRE!

Kíváncsi vagy, mi történik képzéseinken? Nézd meg a videót és less be a kulisszák mögé!

TAPASZTALD MEG SAJÁT BŐRÖDÖN A BABOR HÚSVÉTI AMPULLA TOJÁS EREJÉT!

 

Hello tavasz, hello sugárzóan szép bőr!

A BABOR Húsvéti Ampulla Tojás tökéletes társ a tavaszi újrakezdéshez. Ez a sztártermék 14 ikonikus és rendkívül hatékony BABOR szépségampullát tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, hogy a bőr friss és sugárzóan üde legyen. A három DOCTOR BABOR Power Serum Ampulla még jobb eredményt és azonnali hatást biztosít a nagy teljesítményű hatóanyagok tökéletes adagolásának köszönhetően. Ráadásul a Húsvéti Ampulla Tojás belseje 2023-ban sem tartalmaz műanyagot! Ezzel a BABOR 3000 kg szén-dioxidot és 3000 kg műanyagot takarít meg! Te is szívesen kipróbálnád? Rendeld meg!

Ha pedig szeretnél Te is olyan sztártermékekkel dolgozni, amiket keresnek a vendégek, akkor legyél Te is BABOR kozmetikus! Jelentkezz kétnapos alapképzésünkre: Jelentkezem!

 

 

 

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ: MÁRCIUS 23-ÁN MEGRENDEZÉSRE KERÜLT A

KABIN: ONLINE KOZMETIKUS TALK SHOW- SIKERFORRÁSOK 2023-BAN KOZMETIKUSKÉNT MŰSORA! 

 

Márciusban immáron negyedik alkalommal került megrendezésre a KABIN: Online Kozmetikus Talk Show előadás sorozat, ami nem más, mint egy ingyenes, online műsor a kozmetikus szakma újdonságairól és a jelenlegi piaci helyzetéről, sikerorientált megoldási praktikákkal és tippekkel karöltve.

Márciusi műsorunkban szuper szakmai témákkal vártuk a kedves nézőinket, akik megtudhatták, hogy mi is a valódi sikerforrása 2023-ban egy eredményes kozmetikusnak, szakértőinkkel lerántottuk a leplet a tudatos bőrápolásról, mint megosztó témáról és a cosmeceutical előnyeiről. Az érdeklődő kozmetikusok, akik részvettek az online műsor alkalmával elsajátíthattak kiváló fortélyokat a bevételnővelő kommunikációról a DISC személyiségtípusok alapján, a sikeres Social média jelenlét titkait megismerhettek, és konkrét tippeket osztottunk meg, amiket már felhasználhattak a Social Média platformokon a KABIN nézőink és végül természetesen egy KABIN sem maradhatott el élő masszázsbemutató nélkül, melynek keretein belül egy azonnal látható, ultra-perszonalizált anti-aging hatást eredményező maszk került felhelyezésre, illetve egy nagyon izgalmas detox masszázst és biomátrix maszk felvitelét is megcsodálhattak a regisztráltak. 

Több, mint 100 kozmetikus tartott velünk a KABIN: Online Kozmetikus Talk Show ingyenes műsor alkalmával.

Hamarosan ismét várunk Titeket új és izgalmas témákkal! Ne maradj le a KABIN szakmai esszenciáról! A mottónk továbbra is: ,,Szánj magadra és szakmai tájékozottságodra egy „luxus kezelésnyi vendégidőt"!

 

 


Hírleveleinkben többek között olyan érdekes, szórakoztató és izgalmas információt osztunk meg Veled, amelyre szükséged lehet munkád során, továbbá beszámolunk újdonságainkról és ízelítőt adunk márkáink kínálatából is.