Kalcsu Beauty & Cake 2023. Február

Kedves Kolléganő! Üdvözlünk a Kalcsu Cosmetics hírcsatornáján!

KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIA

Tudtad? A Kalcsu Sminktetováló Akadémiában elsők között szerezhetsz államilag elismert tanúsítványt, mellyel jelentkezhetsz a szakképesítő vizsgára! Sminktetováló államilag elismert képzésünket Kalcsu Kati és a legnagyobb tapasztalattal rendelkező oktatóink egyedülálló tapasztalatára, valamint a képzésen is oktatott legújabb és legnépszerűbb nemzetközi technikákra építve alakítottuk ki.

A képzés során megtanítjuk a szemöldök-, ajak-, szempillatő- és szemhéj sminktetoválás technikákat, valamint a szükséges szakmai elméleti ismeretek. Ezen felül megtudhatod, hogyan válhatsz sikeres, elismert sminktetoválóvá és építhetsz ki magadnak egy stabil vendégkört: gyakorlati, kommunikációs és üzleti szempontból egyaránt, a sminktetováló munkában leghatékonyabb marketing módszerek elsajátításával.

Fejlődj velünk és válj profi, sikeres szakemberré!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Pályakezdőknek!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Gyakorlattal rendelkezőknek!

További részletek a KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIÁRÓL!

 

ESEMÉNYEK

KABIN:ONLINE KOZMETIKUS TALK SHOW- SIKERFORRÁSOK 2023-BAN KOZMETIKUSKÉNT! 

 MÁRCIUS 23. 9:00-11:00 

 

A nagy sikerre való tekintettel 2023-ban is folytatjuk a KABIN: Online Kozmetikus Talk Show előadás sorozatot, ami nem más, mint egy ingyenes, online műsor a kozmetikus szakma újdonságairól és a jelenlegi piaci helyzetéről, sikerorientált megoldási praktikákkal és tippekkel karöltve
A mottót már ismered: ,,Szánj magadra és szakmai tájékozottságodra egy „luxus kezelésnyi vendégidőt": 2 órát, Mácius 23-án 9.00-11.00 óra között! Garantáltan megéri!
A márciusi műsorunkban eláruljuk, hogy mi egy sikeres kozmetikus valódi titka, szakértőinkkel beszélgetünk a tudatos bőrápolás és a ,,cosmeceutical" témaköréről, valamint szemelőtt tartva az eredményesség és a sikermegtartás kérdéskörét a jelenlegi gazdasági helyzetben, praktikákat osztunk meg a bevételnövelő kommunikáció fortélyairól. Érkeznek tippek számodra arról, hogy mi szükséges a virágzó Facebook marketinghez és természetesen egy KABIN sem maradhat el élő masszázsbemutató nélkül, így elsajátíthatsz új kényeztető masszázsmozdulatokat is.
Ezek és még sok más meglepetés vár Téged a MÁRCIUS 23-I KABIN-BAN!
A KABIN ingyenes online műsor résztvevői között értékes nyereményeket sorsolunk ki. 

JELENTKEZEM A MÁRCIUSI KABIN-RA!

Az alábbi videóból tudd meg az izgalmas és érdekfeszítő márciusi műsor témáit, Garzó Beától, a BABOR kozmetikai márka hivatalos magyarországi trénerétől:

LEGYÉL BABOR KOZMETIKUS! JELENTKEZZ A BABOR ALAPKÉPZÉSÉRE!

 

Már alig várjuk, hogy veled is találkozzunk a BABOR alapképzésen, ahol a márka filozófiáját és a BABOR gerincét képező termékcsaládokat is részletesen bemutatjuk a kölcsönös kezelések előtt. A kétnapos alapképzést Garzó Beatrix, a BABOR magyarországi trénere tartja, aki tudását az aacheni központban szervezett képzéseken tökéletesíti. Az oktatás menetét területi képviselőnk fogja segíteni, akihez bármikor fordulhatsz kérdéseiddel.

Területi képviselőd a széleskörű támogatási rendszerünkről is tájékoztatni fog, ám van 4 dolog, amit minden BABOR kozmetikus számára garantálunk!

Mik ezek?

1. Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2. Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3. Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!

4. Támogató közösség
A BABOR kozmetikusok egy összetartó, egymást mindenben segítő, több mint 250 főt számláló szakmai közösség. Képzéseinken és szakmai rendezvényeinken lehetőséged nyílik ennek a szuper közösségnek a tagjává válni.

A MÁRCIUSI BABOR ALAPKÉPZÉS IDŐPONT MÁR ELÉRHETŐ!

Ne szalaszd el a lehetőséget, tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton még idén! Jelentkezz a Márciusban induló kétnapos BABOR alapképzésre és lepd meg vendégeidet a hatékony, azonnali eredményeket nyújtó kezeléssel!

Ne maradj le a következő kétnapos alapképzésünkről!
Jelentkezz a gombra kattintva: JELENTKEZEM A KÉT NAPOS ALAPKÉPZÉSRE!

Két napos alapképzésünk után számos nagyon izgalmas BABOR képzés vár Rád, nézd meg ezeket: TOVÁBB A BABOR KÉPZÉSEKRE!

Kíváncsi vagy, mi történik képzéseinken? Nézd meg az alábbi videót és less be a kulisszák mögé!


LÉPJ BE A KIFINOMULT PÁRIZSI ELEGANCIA VILÁGÁBA!

 

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka, amely egyedülálló anti-aging szaktudással rendelkezik. A szépségnek szüksége van egyéniségre, tehetségre és exkluzív bőrápolási szakértelemre. A Maria Galland metódusban visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelés testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri akár csak a nagy francia divatházak kollekciói.

Kozmetikusként az egyik legértékesebb kincsed a folyamatosan növekvő, elégedett vendégköröd. De mi az, ami ezt a folyamatos növekedést és a visszatérő vendégeket garantálni tudja Neked?

A válasz: egy országos szinten ismert és népszerű márka, mely mögött komoly marketing támogatás, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll!

Miért válaszd a Maria Galland márkát? 

  • Egyedülálló anti-aging szakértelem
  • Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák
  • Kifinomult párizsi elegancia
  • Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink! 
  • Folyamatos fejlődés

Ismerd meg a Maria Galland kozmetikumok világát!

Lépj be velünk a francia elegancia világába, és tervezd tudatosan a jövő évedet! Várunk márciusi 2 napos francia alaptanfolyamunkon!

JELENTKEZEM A 2 NAPOS ALAPKÉPZÉSRE

 

 

Kíváncsi vagy, miért választotta immár több mint 50 kozmetikus ezt a kifinomult és elegáns francia prémium termékcsaládot?
Nézd meg a pár perces videókat és tudd meg első kézből miért imádják a kozmetikusok és vendégeik egyaránt a MARIA GALLAND márkát!

 


Hírleveleinkben többek között olyan érdekes, szórakoztató és izgalmas információt osztunk meg Veled, amelyre szükséged lehet munkád során, továbbá beszámolunk újdonságainkról és ízelítőt adunk márkáink kínálatából is.