KABIN: Online Kozmetikus Talk Show -Sikerforrások 2023-ban kozmetikusként!

KABIN: Online Kozmetikus Talk Show -Sikerforrások 2023-ban kozmetikusként!

Dátum:
2023.03.23-03.23
Kezdés:
09:00
Végzés:
11:00
Helyszín:
Online
Ár:
0 Ft
További időpontok
2023.03.23 09:00-11:00

Ünnepélyesen meghívunk Téged a 2023-as évben első alkalommal megrendezésre kerülő KABIN: Online Kozmetikus Talk Showra, ami idén is a kozmetikus szakma rejtelmeibe enged betekintést.

A nagy sikerre való tekintettel 2023-ban is folytatjuk a KABIN: Online Kozmetikus Talk Show előadás sorozatot, ami nem más, mint egy ingyenes, online műsor a kozmetikus szakma újdonságairól és a jelenlegi piaci helyzetéről, sikerorientált megoldási praktikákkal és tippekkel karöltve

A mottót már ismered: Szánj magadra és szakmai tájékozottságodra egy „luxus kezelésnyi vendégidőt": 2 órát, Március 23-án 9.00-11.00 óra között! Garantáltan megéri!

A márciusi műsorunkban eláruljuk, hogy mi egy sikeres kozmetikus valódi titka, szakértőinkkel beszélgetünk a tudatos bőrápolás és a ,,cosmeceutical" témaköréről, valamint szemelőtt tartva az eredményesség és a sikermegtartás kérdéskörét a jelenlegi gazdasági helyzetben, praktikákat osztunk meg a bevételnövelő kommunikáció fortélyairól. Érkeznek tippek számodra arról, hogy mi szükséges a virágzó Facebook marketinghez és természetesen egy KABIN sem maradhat el élő masszázsbemutató nélkül, így elsajátíthatsz új kényeztető masszázsmozdulatokat is.

Ezek és még sok más meglepetés vár Téged a MÁRCIUS 23-I KABIN-BAN!

A KABIN ingyenes online műsor résztvevői között értékes nyereményeket sorsolunk ki. 

 

Programterv

09:00 – 09:20 – Mi a sikeres kozmetikus titka? - Kerekasztalbeszélgetés egyedülálló kozmetikusokkal

09:20 – 09:30 –  A ,,Tudatos bőrápolás" - a megosztó téma és ami mögötte van

09:30 – 09:40 – Ultra-perszonalizált, egyedi szépségélmény, azonnal látható anti-aging hatás melegedő maszkkal - Élő masszázsbemutató 1. rész

09:40 – 09:55 – Bevételnövelő kommunikáció fortélyai a kozmetikában (DISC személyiségtipusok alapján)

09:55 – 10:05 – Ultra-perszonalizált, egyedi szépségélmény, azonnal látható anti-aging hatás melegedő maszkkal - Élő masszázsbemutató 2. rész

10:05 – 10:20 – ,,Cosmeceuticals" előnyei a kozmetikában és otthon

10:20 – 10:35 – 4+1 tipp a sikeres Facebook marketinghez (vendégelőadónk: Kovács Kinga- GoMarketing tulajdonosa)

10:35– 10:55 –  Detox masszázs és kollagén biomátrix maszk felhelyezés - Élő masszázsbemutató és praktikák

10:55 – 11:00 – Nyereményjáték sorsolás és elköszönés

Less be a kulisszák mögé, tekintsd meg a KABIN: Online Kozmetikus Talk Show videóját és jelentkezz még ma a márciusi programra: 

 

Garzó Beatrix:
A BABOR hivatalos magyarországi trénere


2008 óta vesz részt kozmetikus szakoktatóként a szépségipari szakemberek továbbképzésében, mellette Babor kozmetikusként és kozmetikai szakújságíróként is tevékenykedik.
Babor trénerként kiemelt feladatának tekinti a mindig  naprakész tudás szakmai mélységű átadását, és a szalonélet protokolljainak mesterszintre való fejlesztését. Vallja, hogy az innovatív, jól felkészített kozmetikus válhat igazán magabiztos szakemberré, aki így mindig a szakma élvonalában dolgozhat a legnagyobb vendégelégedettség mellett.
Folyamatos kapcsolatot tart a Babor németországi központjával, ahol tudását is szüntelen fejleszti.

 

 

 

Görög-Vörös Nina
A Maria Galland hivatalos magyarországi trénere


Sminktetováló, kozmetikus. A kozmetikus szakmában kiemelkedő fontosságúnak tartja a megfelelő háttértudás megszerzését azért, hogy a vendégeket megbízható és pontos ismeretekkel lássa el. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű szakmai oktatás, éppen ezért célja, hogy az általa tartott tanfolyamokon, előadásokon a lehető legnagyobb és legrészletesebb tudást adja át.
Képzésein nincsen rossz kérdés, nincsen eltitkolt információ, mindenről, ami szakma, ami hatóanyag, ami bőr szívesen beszél és nyújt segítséget. A párizsi központtal együttműködve naprakészen frissíti a kozmetikusok számára a megszerezhető ismereteket, hogy azok mindig megfeleljenek az aktuális szakmai trendeknek.
Szenvedélye a különböző masszázstechnikák elsajátítása, és tovább adása, amelyet a Maria Galland keretein belül kamatoztathat.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmed,
hogy képzéseinken a helyek száma korlátozott, és a helyeket nem jelentkezési, hanem befizetési sorrendben töltjük fel. Ha biztosítani szeretnéd a helyedet, javasoljuk, a jelentkezést követően minél előbb fizesd be a részvételi díjat! Ha véletlenül a jelentkezésed és a részvételi díj befizetése közötti időben betelnek a férőhelyek, arról azonnal értesítünk.
KABIN: Online Kozmetikus Talk Show -Sikerforrások 2023-ban kozmetikusként!
KABIN: Online Kozmetikus Talk Show -Sikerforrások 2023-ban kozmetikusként!
Dátum:
2023.03.23-03.23
Kezdés:
09:00
Végzés:
11:00
Helyszín:
Online
Ár:
0 Ft
További időpontok
2023.03.23 09:00-11:00