Pigmentológia és Gépbemutató hibrid termékekkel

Pigmentológia és Gépbemutató hibrid termékekkel

Dátum:
2023.10.18-10.18
Kezdés:
09:00
Végzés:
13:00
Helyszín:
1139 Budapest, Frangepán utca 8-10.
Ár:
0 Ft
További időpontok
2023.10.18 09:00-13:00 2023.11.16 09:00-13:00

Ismerd meg új hibrid sminktetováló festékeinket és csúcstechnológiás gépeinket! Az ingyenes nyílt nap során megismerheted legújabb és legtrendibb festék kínálatunkat, és bevezetünk az összetevők világába, így számodra is kiszámíthatóbbá válik a festékek bőrbe való juttatása, tartóssága és kopása. Továbbá lehetőséged nyílik gumin is kipróbálni legmodernebb sminktetováló gépeinket.

ÚJ HIBRID PIGMENTEK

Megérkezett új hibrid sminktetováló pigment sorozatunk, mely kedvezőbb áron magasabb minőséget kínál! A hibrid pigmentek a legfejlettebbek, mert egyesítik az ásványi és az organikus pigmentek előnyeit: könnyen bevihetők, tartósabbak, a halványulás során nem vörösödnek és nem szürkülnek ki, biztonságosak és Reach kompatibilisek. 

FEDEZD FEL AZ AMIEA ÉS A PERMA BLEND LUXE ELŐNYEIT!

Az Amiea Európa egyik legnagyobb gyártója. Szemöldök sorozatukkal fantasztikusan természetes hatású szálazott és púderes szemöldökök tetoválhatóak a legújabb trendeknek megfelelően.

A Perma Blend Luxe egy jól ismert márka, melynek intenzív színei tökéletes fedést biztosítanak a szemen és az ajkakon. 

ELVESZTÉL A SOK VÁLTOZÁSBAN? SEGÍTÜNK!

Az elmúlt években rengeteg változás történt a sminktetoválás világában, amiben könnyen elveszik az ember. Gyere el Pigmentológia képzésünkre és aktualizáld tudásod az alábbiakkal kapcsolatban:

  • milyen szabályozási változások történtek a pigmentek kapcsán az elmúlt években?
  • mit tudnak az organikus és mit az ásványi pigmentek?
  • a hibrid festékek hogyan ötvözik a kétféle pigment előnyeit?
  • hogyan értelmezzük, milyen összetevőket tartalmaz egy festék?
  • mit várhatunk egy festéktől és hogyan kell dolgozni vele?

 

 

 

PRÓBÁLD KI LEGÚJABB, LEGMODERNEBB GÉPEINKET IS!

Ha kíváncsi vagy a legnépszerűbb sminktetováló gépeinkre és a piac legmodernebb újdonságára, ezt a lehetőséget ne hagyd ki! A helyszínen kipróbálhatod gumin is csúcstechnológiás sminktetováló gépeinket, valamint trénerünk részletesen bemutatja neked használatukat és előnyeiket!

ÚJ HIBRID SMINKTETOVÁLÓ GÉP KÍNÁLATUNKBAN

A sokoldalú Amiea Genius Evolve 2.5 a PMU gépek új generációját képviseli, amelyet kifejezetten a professzionális sminktetoválók igényeire terveztek. 2,5 mm-es lökethosszával és az Amiea Genius tűmodulok támogatásával maximális kontrollt biztosít a színbeültetés felett, és lenyűgözően precíz munkát tesz lehetővé.

A Genius Evolve 2.5 erőteljes motorral rendelkezik, amely egyenletes és precíz teljesítményt nyújt. Választhatunk vezeték nélküli és vezetékes működés között is a hozzá csatlakoztatható Amiea Next vezérlőegységgel. Legyen szó tapasztalt szakemberről vagy kezdőről, a Genius Evolve 2.5 géppel gyönyörű árnyékolást és szuperprecíz vonalakat hozhatunk létre.

 

AZ INGYENES NYÍLT NAP PROGRAMJA

  • pigmentológia
  • festékismeret (általunk forgalmazott festékek)
  • tűhasználat
  • gépbemutató


A Pigmentológia és Gépbemutató nyílt nap alkalmával a résztvevőknek 10% kedvezményt biztosítunk a sminktetováló festékekre és tűmodulokra!

 

Fontos! A bemutatón való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezés és időpontfoglalás mindenképpen szükséges.

Sminktetoválás Tréner: Szemöldök alap, Soft powder haladó, Szálazott haladó, Színelmélet + gépbemutató
Részletek
Felhívjuk figyelmed,
hogy képzéseinken a helyek száma korlátozott, és a helyeket nem jelentkezési, hanem befizetési sorrendben töltjük fel. Ha biztosítani szeretnéd a helyedet, javasoljuk, a jelentkezést követően minél előbb fizesd be a részvételi díjat! Ha véletlenül a jelentkezésed és a részvételi díj befizetése közötti időben betelnek a férőhelyek, arról azonnal értesítünk.
Pigmentológia és Gépbemutató hibrid termékekkel
Pigmentológia és Gépbemutató hibrid termékekkel
Dátum:
2023.10.18-10.18
Kezdés:
09:00
Végzés:
13:00
Helyszín:
1139 Budapest, Frangepán utca 8-10.
Ár:
0 Ft
További időpontok
2023.10.18 09:00-13:00 2023.11.16 09:00-13:00