Webshop menü

Sminktetováló Akadémia

 

Sminktetováló Akadémiánkon mindent elérhetsz, ami sikeres karriered felépítéséhez szükséges. A Kalcsu Kati által vezetett alap, haladó és masters képzéseken készségszinten tanulhatod meg a legújabb nemzetközi technikákat. A kínálatunkban szereplő sminktetováló gépek, festékek és egyéb termékek csúcsminőséget képviselnek, melyek méltók Kalcsu Kati hírnevéhez, s melyekből Te is profitálhatsz.

Sminktetoválóként szakmai és anyagi megbecsülést érhetsz el! A mindennapi sikerélmény, vendégeid boldog arca pedig állandó motivációt ad számodra, ami pozitív hatással lesz egész életedre. Kalcsu Kati szakmai életútja bizonyítja, a sminktetoválással mindez elérhető. A képzési rendszerünkben oktatott sminktetováló technikák, a kínálatunkban szereplő gépek és termékek számodra is meghozzák a sikert! Fejlődj velünk és építsd fel magad!


Jelentkezz sminktetováló képzéseinkre. Klikk ide!

 

Akadémiánkon szilárd alapokra helyezzük tudásod.

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással.és rendszeresen járja a világot, fejleszt. Így az alaptechnikák mellett a legújabb sminktetováló technikákat is átadja Neked.

KÉPZÉSI RENDSZERÜNK HÁROMSZINTŰ

 

  1. Alapképzéseink gyakorlatorientáltak, ahol a szemöldök-, szem- és szájtetoválás alaptechnikákat külön-külön tanítjuk meg. Egy fókuszált alapképzésen egy területtel foglalkozunk, hogy elmélyülhess, és a részletekre is legyen energiád. Egyedi rendszerünknek köszönhetően kisebb kezdő befektetéssel, ám biztos tudással kezdheted karriered.
  2. Haladó képzéseink 1 naposak, melyeken a legújabb, nemzetközileg sikeres technikákat mutatjuk be. A haladó képzések elméleti résszel kezdődnek, majd gumin gyakorlod be a tanultakat. A képzésen Kalcsu Kati élő sminktetoválás bemutatót tart, hogy a technika apró részleteivel is megismerkedhess.
  3. Masters képzéseink 2 naposak, ahol az olyan összetett technikákat is megtanulhatod, mint a Butterfly szemtechnika, a 3D szájsatírozás vagy a Soft Powder és 3D szemöldök technika. A Masters képzések gyakorlatorientáltak, melyek során a bemutató után Te is élő modelleken gyakorlod be a tanultakat.

Jelentkezz sminktetováló képzéseinkre. Klikk ide!

 

TERMÉKEK

 

Ha egy helyen szeretnél megvásárolni mindent, ami a sminktetováláshoz szükséges, jó helyen jársz! Kínálatunk teljes. 

Gépeink között a kezdők és a haladó sminktetoválók is megtalálják az ideális választást. A különböző ár kategóriájú gépekre egyaránt jellemző a kiváló minőség és megbízhatóság. Sminktetováló Akadémiánkon csak olyan gépeket forgalmazunk, mellyel Kalcsu Kati és szakképzett oktatóink is napi szinten dolgoznak.

Festékeinkre is igaz: napi szinten használjuk őket, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb minőséget nyújtjuk számodra. Különböző kiszerelésű és árú festékeink között az esetileg sminktetoválók és a napi gyakorlattal rendelkezők is megtalálják a legjobb megoldást.

Töltsd le Sminktetoválás Termék Katalógusunkat. Klikk ide!