DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE - VEGÁN. TISZTA. HATÉKONY.

Egészséges Ragyogás a DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE termékcsaláddal Az új termékcsalád a clean beauty és a természetes, friss arcbőr képviselője. Az eredmény? Egy olyan arcszín, amely lágyan ragyog, mint a reggeli harmat.

Egészséges Ragyogás a DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE termékcsaláddal

Az új termékcsalád a clean beauty és a természetes, friss arcbőr képviselője. Az eredmény? Egy olyan arcszín, amely lágyan ragyog, mint a reggeli harmat.

A DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE termékek formulái vörös juhar kéreg kivonatot tartalmaznak, amely védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen. A pre- és probiotikumok pedig megerősítik a bőr természetes védőrétegét.
Két termék tartalmaz továbbá CBD-t – kannabidiolt – is, melyet a kender növényéből nyerünk ki.
Nyugtatja a különösen kimerült vagy irritált bőrt, és gyulladásgátló hatással rendelkezik.

A DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE, akár 98%-ban is természetes összetevőkön alapul és mentes az állati eredetű összetevőktől, az ásványi olajoktól, a mikroműanyagoktól és a szintetikus alapanyagoktól, valamint gluténmentes, laktózmentes és szilikonmentes.


#baborlovesourplanet

Mivel a BABOR aacheni székhelyű termelése 2014. óta karbonsemleges, a környezet kétszeresen is örülhet a DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE termékcsaládnak.

Az első 5.000 eladott DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE termék után, a BABOR egy-egy fát ültet a vállalat központja, Aachen közelében.

 

Basic Glow
Két sokoldalú letisztító gondoskodik a pórus-mélységű arctisztításról, amely megteremti a későbbi bőrápolás ideális alapját.

Tartsd tisztán!
2-in-1 Clay Multi Cleanser, kettő az egyben, többfunkciós agyag letisztító alaposan és nagyon kíméletesen tisztít.
Gyakorlati tanács: Maszkként használva megszabadítja a bőrt a felesleges faggyútól.

Letisztítás
A  Deep Cleansing Pads, vagyis a vízzel-aktiválható letisztító korongok, biológiai úton lebomló anyagból készülnek. A tökéletesen letisztított és megtisztult bőr, valamint a selymesen bársonyos bőrérzet érdekében. 

Viszlát, fáradt szemek!
Az Awakening Eye Cream szemkörnyékápoló krém, segít csökkenteni a szem körüli duzzanatokat, valamint elrejteni a sötét karikákat.

Calming Glow a stresszes bőrnek
A következő két termék kannabidiolt – röviden CBD-t – tartalmaz és elengedhetetlen újdonságok a stresszes, irritált bőr megnyugtatásához.

A nyugtató csodafegyver
Phyto CBD Serum CBD-vel, kenderolajjal és mandulaolajjal csillapítja az érdes, kimerült bőr tüneteit, az üde és friss arcbőr érdekében. Ráadásul a szérum gyorsan felszívódik, és elősegíti a bőr feszességét és rugalmasságát.

Napi Zen adag
Phyto CBD Nappali krém megóvja a bőr védőrétegét, és nyugtató tulajdonságainak köszönhetően, javítja a stresszes és húzódó bőr állapotát. Ezenkívül ellensúlyozza a bőr védőrétegének lipid hiányát.

Moisture Glow száraz bőrre
A szérum és a krém együttes használata megakadályozza a korai bőröregedés első jeleinek kialakulását, és előhozza a bőr finom ragyogását, valamint kiegyenlíti az arcbőr egyenetlenségeit.

Azonnali hidratálás
A hialuronsav és az aloe vera aktív összetevő-duónak köszönhetően, az olajmentes Moisture Glow Serum hidratáló szérum intenzíven és azonnal hidratál – a hidratált, ragyogó és kiegyenlített megjelenésű bőr érdekében.

Még több ragyogást kérek!
A könnyű Moisture Glow Cream hidratáló krém a fényvisszaverő részecskékkel finom ragyogást ad, és hosszú időre megnöveli a bőr nedvességtartalmát.

Regenerating Glow fáradt és igénybe vett bőrre
Gazdag élénkítő krém és éjszakai maszk, mely egész éjszaka dolgozik az idő múlásának jelei ellen.

A stimulátor
A Revival Cream Rich élénkítő krém támogatja a bőr feszességét, és megakadályozza a finom vonalak kialakulását, ideális az éjszakai regeneráló ápoláshoz.
 
Nélkülözhetetlen Szépség Alvás
A gazdag Renewal Overnight Mask bőrmegújító éjszakai maszk erősíti a bőr védőrétegét, és megakadályozza a bőröregedés első jeleinek kialakulását – pihentető hatása meggyőző a reggeli ébredéskor.