Rólunk

Rólunk

Segítünk a tudást eredményre váltani és szorosan együttműködünk a közös siker érdekében. Mindenben támogatunk, hiszen a kiváló termékek mellett folyamatos képzésekkel, innovatív üzleti megoldásokkal, marketing eszközökkel és tanácsadással segítjük a mindennapi kozmetikusi munkád.

A hazai professzionális kozmetikai piac egyik vezető nagykereskedelmi cégeként világszínvonalú termékekkel, szolgáltatásokkal és továbbképzéssel támogatunk.

Több évtizedes tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy kozmetikusként öt dolgora van szükséged a sikerhez

✓     Szakmai tudás

✓     Kiváló termékismeret

✓     Stabil és megbízható áruellátás

✓     Folyamatos üzleti és marketing támogatás a fejlődés érdekében

✓     Növekvő vendégkör, visszatérő vendégek                                                                                                 

Márkáink

ISMERD MEG A BABOR KOZMETIKUMOK VILÁGÁT!

Innováció és több, mint 65 éves szakértelem a folyamatos fejlődés szolgálatában.

Ha szeretnél kiemelkedő szakmai, üzleti és marketing támogatásban részesülni munkád során, és olyan innovatív termékekkel dolgozni, melyek eredményessége elkápráztatja vendégeidet, legyél te is Baborina, és csatlakozz a BABOR professzionális csapatához!

ISMERD MEG A MARIA GALLAND KOZMETIKUMOK VILÁGÁT!

Lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába! Személyre szabott anti-aging megoldások és kifinomult párizsi elegancia a szépségápolás ínyenceinek.

KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIA

Sminktetováló Akadémiánkon mindent elérhetsz, ami sikeres karriered felépítéséhez szükséges sminktetoválóként. A Kalcsu Kati által vezetett alap, haladó és masters képzéseken kézség szinten tanulhatod meg a legjobb nemzetközi technikákat. A kínálatunkban szereplő sminktetováló gépek, festékek és egyéb termékek csúcsminőséget képviselnek, melyek méltók Kalcsu Kati hírnevéhez, s melyekből Te is profitálhatsz. 

Sminktetováló gép kínálatunk

Fedezd fel legnépszerűbb sminktetováló gépeinket és a piac legmodernebb újdonságát. Gépeink között a kezdők és a haladó sminktetoválók is megtalálják az ideális választást, melyekre egyaránt jellemző a kiváló minőség és megbízhatóság. Sminktetováló Akadémiánkon csak olyan gépeket forgalmazunk, mellyel Kalcsu Kati és szakképzett oktatóink is napi szinten dolgoznak.

Tovább

 

Hibrid sminktetováló pigmentek

A hibrid pigmentek a legfejlettebbek, mert egyesítik az ásványi és az organikus pigmentek előnyeit: könnyen bevihetők, tartósabbak, a halványulás során nem vörösödnek és nem szürkülnek ki, biztonságosak és Reach kompatibilisek. Szem és száj pigmentek esetén az amerikai Perma Blend Luxe termékekei közül válogathatsz, míg szemöldök és skin pigmentek esetén a német Amiea természetes hatású termékkínálatából érkeznek azok a termékek, amelyekkel kimagasló színvonalat biztosíthatsz vendégeid számára.

 

Szeretettel és tisztelettel emlékezünk Kalcsu Balázsra

Köszönjük mindazt, amit a kozmetikai szakma számára tett. Az általa elindított szellemiség tovább él a cégcsoportunk jövőjében.

 

Részletek

Amire büszkék vagyunk
Nagyon hasznos volt számomra a képzés, használom a tanultakat, pozitív eredményekkel. Hálás vagyok érte, csak ajánlani tudom! Várom a következő képzést.
T. Mónika, BABOR kozmetikus
Szívből ajánlom a képzést mindenkinek! Sokat profitáltam belőle. Amióta használom a képzésen tanultakat sokkal sikeresebb lettem a termék értékesítésben.
M.T. Csilla, BABOR kozmetikus
Imádtam a képzést! Azóta sokkal magabiztosabb vagyok! Nagyon ajánlom!
H. Zsófia, BABOR Gyémánt kozmetikus
,, A képzésen tanult manuális kezelés, olyan volt, mint egy varázslat, ahol az elegancia, a luxus és a kényeztetés találkozik. Ez egy meghatározó élmény volt számomra.
R.S. Ágnes, Maria Galland kozmetikus
Sokkal szorosabb lett a kapcsolatom a vendégeimmel, amióta a Maria Galland kozmetikai márka termékeivel dolgozom, és a képzéseken sajátítom el a páratlan szaktudást a kezelésekhez.
H.K. Kitti, Maria Galland Gyémánt kozmetikus
Rengeteg támogatást kapunk a Kalcsu Cosmeticstől, a képzéseken kívül, folyamatos marketing támogatást kapunk: Social média posztok vagy akár blogbejegyzések, ezek mind segítik a munkánkat.
F. Anna, Maria Galland Gyémánt kozmetikus

Kapcsolatfelvételi információk

Cím: 1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Tel: +36 1 237 0370
E-mail: ugyfelszolgalat@kalcsu.hu

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 16:30