Fedezd fel az anti-aging hidratálás új generációját!

Maria Galland Hydra'Global Fedezd fel az anti-aging hidratálás új generációját! A Maria Galland újjáteremtette a hidratálás fogalmát és megalkotta az anti-aging hidratálás új generációját, a Hydra’Global sorozatot!

Maria Galland Hydra'Global

Fedezd fel az anti-aging hidratálás új generációját!

 

A Maria Galland újjáteremtette a hidratálás fogalmát és megalkotta az anti-aging hidratálás új generációját,
a Hydra’Global sorozatot!

Ez a sorozat teljeskörű, szinergikus hatás fejt ki
•    karbantartja a bőr saját önhidratáló erőit
•    megerősíti a bőr védelmi funkcióit
•    stimulálja a bőraktivitást

A dehidratált bőrt a bőr barrier funkció romlása jellemzi, ami vízvesztéshez vezet.
Az életkor előrehaladtával, illetve a különböző környezeti hatások miatt bőrünk természetes önhidratáló képessége csökken, ami a sejtek aktivitásának csökkenéséhez és a bőr védelmi rendszereinek lebomlásához vezet.

 

Nézzük, hogyan tudod kezelni a dehidratált bőrt
a Hydra’Global segítségével!

 

A Maria Galland egy minden életkorban és minden évszakban alkalmazható 75 perces szomjoltó és energiafokozó kezelést kínált a dehidratált bőr optimális kezelésére.

A Hydra’Global kezelés 100%-ban MANUÁLIS hidratáló és energetizáló rituálékra épül
NAGY-TELJESÍTMÉNYŰ, KIZÁRÓLAG SZALONBAN FORGALMAZOTT innovációkkal
kiemelkedő és IGAZOLT eredményeket garantál:

 

+36% hidratáció*

100%**
A kezelés a bőr szomjoltójaként hat.
A bőr kisimul.
A fáradtság jelei csökkentetten mutatkoznak.
A bőr bársonyosan puha és rugalmas.
Érezhetően jobban védett a bőr.

 *Átlagos eredmény 30 (20-56 éves) résztvevőn végzett műszeres vizsgálat alapján, öt perccel a bőrgyógyászati körülmények között kipróbált egyszeri szomjoltó és energiafokozó kezelés után.
** 30 (20–56 éves) résztvevőn végzett felhasználói teszt eredményei, azt követően, hogy bőrgyógyászati körülmények között egyszer részesültek a szomjúságoltó és energiafokozó kezelésben.

A kezelés során elért eredmények fenntartása érdekében pedig a Maria Galland 5-féle otthoni arcápoló terméket – szérumot, háromféle krémet és egy maszkot – ajánl!
A termékek fő hatóanyagai között olyan különlegességeket találnunk, mint pl.:

 

  • HYDRA2Complex – Hialuronsav booster + négy-molekuláris hialuronsav:Tökéletes duó az azonnali és hosszan tartó hidratáláshoz; biztosítja a bőr természetes hialuronsav és elasztin termelésének serkentését
  • Skin-Protect Complex – Bőrvédő Összetétel (Noirmoutier szigetéről származó felszín alatti tengervíz + makroalgakivonat): Élénkíti és erősíti a bőr védekező mechanizmusait, és erős antioxidáns erővel rendelkezik
  • Energy Booster Complex – Energia Fokozó Összetétel (Jania rubens kivonat (vörös alga) + oligofurcellarán kivonat szabadalmaztatott technológiával kinyerve): Serkenti a bőr aktivitását, fokozza a bőrsejtek energiaszintjét és csökkenti a fáradtság jeleit