Üzletszabályzat

A honlapot (Honlap) a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A Paloma Kft. által az oldalon elhelyezett bármilyen írásos vagy képi anyag felhasználása csak előzetes írásos kérelem alapján engedélyezett. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területére érvényesek.

A Paloma Kft.-t nem terheli felelősség a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Paloma Kft. által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket előzetes írásos engedély nélkül felhasználni tilos.

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Paloma Kft.-t illeti. A Paloma Kft. a Honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.
 

http://climbing.fi/osta-cialis-pfz.html http://climbing.fi/osta-viagra-pfz.html

Paloma Kft.
Székhely: H-1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Adószám: 11574075-2-41
Telefon: +36 1 237 0370
E-mail: ugyfelszolgalat@kalcsu.hu

Fizetési és lemondási feltételek

Felhívjuk figyelmedet, hogy képzéseinken a helyek száma korlátozott, és a helyeket nem jelentkezési, hanem befizetési sorrendben töltjük fel. Ha biztosítani szeretnéd a helyedet, javasoljuk, a jelentkezést követően minél előbb fizesd be a részvételi díjat! Ha véletlenül a jelentkezésed és a részvételi díj befizetése közötti időben betelnek a férőhelyek, arról azonnal értesítünk.

Lemondási feltételek (kivéve sminktetováló alapképzéseknél):
A képzés napját megelőző minimum 3 munkanappal történő lemondás esetén a tanfolyami díj 100%-át visszatérítjük vagy 6 hónapon belül felhasználható az összeg egy értékben megegyező másik tanfolyamra. 3 munkanapon belül a lemondás díja 3.000 Ft.
 
Lemondási feltételek sminktetováló alapképzéseknél:

Lemondási feltételek: A képzés napját megelőző minimum 15 munkanappal történő lemondás esetén a tanfolyami díj 100%-át visszatérítjük vagy 6 hónapon belül felhasználható az összeg egy értékben megegyező másik tanfolyamra. 15 munkanapon belüli lemondás esetén a visszatérítés nem áll módunkban!