Kalcsu Beauty & Cake 2023. Június

Kedves Kolléganő! Üdvözlünk a Kalcsu Cosmetics hírcsatornáján! Olvasd el legújabb havi Beauty&Cake hírlevelünket!

INGYENES BABOR ONLINE NYÍLT NAP JÚNIUS 26-ÁN!

 

 

Csatlakozz 1 órás online nyílt napunkra, ahol bepillanthatsz a BABOR kulisszái mögé! Megtudhatod, miért imádják kozmetikusok és vendégeik a BABOR márkát, mitől innovatívak és trenddiktálóak a termékek és azt is elmondjuk, milyen széleskörű támogatási rendszert biztosítunk. A nyílt napon olyanok előadókat hallgathatsz meg, akik minden nap azért dolgoznak, hogy a BABOR kozmetikusok még sikeresebbek legyenek.

Jelentkezz még ma! 

Tovább a jelentkezéshez!

LEGYÉL BABOR KOZMETIKUS! JELENTKEZZ A BABOR ALAPKÉPZÉSÉRE!

 

Már alig várjuk, hogy veled is találkozzunk a BABOR alapképzésen, ahol a márka filozófiáját és a BABOR gerincét képező termékcsaládokat is részletesen bemutatjuk a kölcsönös kezelések előtt. A kétnapos alapképzést Garzó Beatrix, a BABOR magyarországi trénere tartja, aki tudását az aacheni központban szervezett képzéseken tökéletesíti. Az oktatás menetét területi képviselőnk fogja segíteni, akihez bármikor fordulhatsz kérdéseiddel.

Területi képviselőd a széleskörű támogatási rendszerünkről is tájékoztatni fog, ám van 4 dolog, amit minden BABOR kozmetikus számára garantálunk!

Mik ezek?

1. Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2. Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3. Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!

4. Támogató közösség
A BABOR kozmetikusok egy összetartó, egymást mindenben segítő, több mint 250 főt számláló szakmai közösség. Képzéseinken és szakmai rendezvényeinken lehetőséged nyílik ennek a szuper közösségnek a tagjává válni.

A JÚNIUSI BABOR ALAPKÉPZÉS IDŐPONT MÁR ELÉRHETŐ!

Ne szalaszd el a lehetőséget, tedd meg az első lépést a sikerhez vezető! Jelentkezz a Júniusban induló kétnapos BABOR alapképzésre és lepd meg vendégeidet a hatékony, azonnali eredményeket nyújtó kezeléssel!

Ne maradj le a következő kétnapos alapképzésünkről!
Jelentkezz a gombra kattintva: JELENTKEZEM A KÉT NAPOS ALAPKÉPZÉSRE!

Két napos alapképzésünk után számos nagyon izgalmas BABOR képzés vár Rád, nézd meg ezeket: TOVÁBB A BABOR KÉPZÉSEKRE!

Kíváncsi vagy, mi történik képzéseinken? Nézd meg a videót és less be a kulisszák mögé!

A MARIA GALLAND NEMZETKÖZI FRANCIA TRÉNERE BUDAPESTEN JÁRT!

LÉPJ BE TE IS A KIFINOMULT PÁRIZSI ELEGANCIA VILÁGÁBA!

 

Odile Mennechet a Maria Galland kozmetikai márka francia nemzetközi trénere 3 napos exkluzív képzés keretein belül mutatta be a Maria Galland kozmetikus partnereink részére a legújabb, textúrákban és hatóanyagokban gazdag LUMIN'ÉCLAT termékcsaládot. Az oktatás során a partnereink széleskörű és részletes elméleti tudást kaptak a megújult termékekről és hatóanyagokról, majd kölcsön kezelés formájában tapasztalhatták meg ezt a különleges manuális masszázsmozdulatokból álló szépségélményt. A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka, amely egyedülálló anti-aging szaktudással rendelkezik, a metódusban visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés. Kiemelten fontos számunkra, hogy folyamatosan támogassuk kozmetikus partnereink szakmai előmenetelét és első kézből kapján meg az innovatív, trendkövető és páratlan szaktudást, amelyet a munkájuk során alkalmazni tudnak. Fantasztikus, élményekben és tudásban gazdag 3 napot töltöttünk el együtt.

Szeretnél Te is belépni a francia elegancia világába és megtapasztalni egy professzionális kozmetikai márka adta lehetőségeket?

Az országos szinten ismert és népszerű márka mögött komoly marketing támogatás, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll!

Miért válaszd a Maria Galland márkát? 

 • Egyedülálló anti-aging szakértelem
 • Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák
 • Kifinomult párizsi elegancia
 • Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink! 
 • Folyamatos fejlődés

Amennyiben Téged is érdekel milyen lehet egy prémium francia kozmetikai márkával dolgozni, várunk júniusi 2 napos francia alaptanfolyamunkon!

JELENTKEZEM A 2 NAPOS ALAPKÉPZÉSRE

KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIA

 

Tudtad? A Kalcsu Sminktetováló Akadémiában elsők között szerezhetsz államilag elismert tanúsítványt, mellyel jelentkezhetsz a szakképesítő vizsgára! Sminktetováló államilag elismert képzésünket Kalcsu Kati és a legnagyobb tapasztalattal rendelkező oktatóink egyedülálló tapasztalatára, valamint a képzésen is oktatott legújabb és legnépszerűbb nemzetközi technikákra építve alakítottuk ki.

A képzés során megtanítjuk a szemöldök-, ajak-, szempillatő- és szemhéj sminktetoválás technikákat, valamint a szükséges szakmai elméleti ismeretek. Ezen felül megtudhatod, hogyan válhatsz sikeres, elismert sminktetoválóvá és építhetsz ki magadnak egy stabil vendégkört: gyakorlati, kommunikációs és üzleti szempontból egyaránt, a sminktetováló munkában leghatékonyabb marketing módszerek elsajátításával.

Fejlődj velünk és válj profi, sikeres szakemberré!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Pályakezdőknek!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Gyakorlattal rendelkezőknek!

További részletek a KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIÁRÓL!

 

 

EMAIL MARKETING ÉS LISTAÉPÍTÉS A SZÉPSÉGIPARBAN!

A marketingeszközök használata elengedhetetlen módszernek bizonyul a vevőkör bővítése szempontjából.
A szakmai rovatunkban egy igazán érdekes és hasznos marketingeszközt mutatunk be, ami nem más, mint az e-mail marketing és listaépítés a szépségiparban. Tény és való, hogy egyre többen használják a szolgáltatói szférában az e-mail marketingben rejlő lehetőségeket, hiszen manapság az internetezők körülbelül 95 százaléka használ valamilyen e-mailt. Vizsgáljuk meg kicsit közelebbről, hogy miről is van szó és milyen szuper eredményeket lehet megvalósítani a használatával.

Alapvetően az e-mail marketing esetében egy közvetlen stílusú, tájékoztató jellegű levéről beszélhetünk.
Egyrészt az email az egyik leghasznosabb és legköltséghatékonyabb csatorna a kommunikáció szempontjából, másrészt pár tipp vagy trükk alkalmazásával nagyon célravezető eredményeket érhetünk el az e-mail kiküldésével.
 

Lássunk pár fontos szempontot, hogy mire is használhatjuk az e-mailt, mint marketingeszközt:

 • Kozmetikánk és szolgáltatásunk népszerűsítése
 • Ügyfélkapcsolat építése
 • Meglévő vevők folyamatos tájékoztatása az információkról, esetleges változásokról
 • Akciók, kedvezmények, újdonságokról való rendszeres kommunikálás
 • Személyreszabott ajánlatok küldése
 • Potenciális vevők elérése

Lássunk pár tippet, hogy mi szerepeljen az e-mail-ben, mint hívószó:

 • Személyreszabott megszólítása a vendégnek
 • A levél tartalmának bemutatása 1-2 mondatban
 • CTA alkalmazása az e-mail-ben például: ,,Gyere el szalonomba és próbáld ki!” ,, Most kedvezményes áron érhető el a hidratáló kezelés a szalonomban!”
 • Tájékoztasd a vendégeket, hogy milyen gyakorisággal várható a következő e-mail.

 

Gyors és hatékony online marketing csatorna, az adatvédelmi szabályok betartásával pedig remek kis bázist tudunk kialakítani az alkalmazásával.

 


Hírleveleinkben többek között olyan érdekes, szórakoztató és izgalmas információt osztunk meg Veled, amelyre szükséged lehet munkád során, továbbá beszámolunk újdonságainkról és ízelítőt adunk márkáink kínálatából is.