Webshop menü

KALCSU Sminktetováló Akadémia

 

A sminktetoválás dinamikusan fejlődő munkakörnyezetet kínál és nagyon jövedelmező is lehet. Bárki, aki kellő kitartással tanul és elhivatottan dolgozik, egy csipet tehetséggel remek karriert fog építeni ebben az üzletben.

Hogyan válj sikeres sminktetoválóvá? 

 Keress egy megbízható iskolát, ahol elvégzed az alapképzést.

 Vizsgázz sikeresen!

 Folyamatos gyakorlás és fejlődés mellett profi sminktetoválóvá válhatsz!

Sminktetováló Akadémiánkon mindent elérhetsz, ami sikeres karriered felépítéséhez szükséges. A Kalcsu Kati és legnagyobb tapasztalattal rendelkező oktatóink által vezetett alap és haladó képzéseken készségszinten tanulhatod meg a legújabb és legnépszerűbb nemzetközi technikákat. Képzéseink során a prémium minőségű szolgáltatás nyújtására készítünk fel, hiszen kiemelkedően mély és precíz elméleti és gyakorlati tudásra tehetsz szert! Oktatóink nem csupán nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban, hanem napi szinten alkalmazzák is a legújabb sminktetováló trendeket, eszközöket saját vendégeiken.

A kínálatunkban szereplő sminktetováló gépek, festékek és egyéb termékek szintén csúcsminőséget képviselnek, melyek méltók Kalcsu Kati hírnevéhez, s melyekből Te is profitálhatsz.
Sminktetoválóként szakmai és anyagi megbecsülést érhetsz el! A mindennapi sikerélmény, vendégeid boldog arca pedig állandó motivációt ad számodra, ami pozitív hatással lesz egész életedre. Kalcsu Kati szakmai életútja bizonyítja, a sminktetoválással mindez elérhető.

Akadémiánkon szilárd alapokra helyezzük tudásod. Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással és rendszeresen járja a világot, fejleszt. Így az alaptechnikák mellett a legújabb sminktetováló technikákat is átadja Neked.

Jelentkezz sminktetováló képzéseinkre most!

 

 

KÉPZÉSI RENDSZERÜNK

  1. Alapképzéseink gyakorlatorientáltak, ahol a szemöldök-, szem- és szájtetoválás alaptechnikákat, valamint a korrekciós technikákat külön modulokban oktatjuk. Egy modulon belül maximum két területtel foglalkozunk, hogy kellőképp elmélyülhess, és a részletekre is legyen energiád, ezáltal pedig biztos tudással, magas szintű problémamegoldási készséggel kezdheted karriered. Emellett megtanítjuk a sikeres vállalkozás és marketingkommunikáció alapjait is.
  2. Masterclass képzéseink 1 naposak, melyeken a legújabb, nemzetközileg sikeres technikákat mutatjuk be. Az alapképzés elvégzése után magabiztosan fejlesztheted tovább tudásod! A haladó képzések elméleti résszel kezdődnek, majd gumin gyakorlod be a tanultakat. A képzésen oktatónk élő sminktetoválás bemutatót tart, hogy a technika apró részleteivel is megismerkedhess.

 

OKTATÁSI TEMATIKÁNK AZ ALÁBBIAKRA ÉPÜL:

 50.000 szakember által elvégzett sminktetoválás képzésünk gyakorlati tapasztalatára.

 25 év sminktetoválás területén szerzett oktatási tapasztalatra, kezdőtől a mesterszintig.

 A legismertebb nemzetközi oktatók tudására, akik segítségével folyamatosan képezzük oktatóinkat.

 A legújabb és legnépszerűbb nemzetközi trendekre.

 Kalcsu Kati szakmai tapasztalatára és sikeres vállalkozói életútjára.

 

ÁLLAMILAG ELISMERT SMINKTETOVÁLÓ ALAPKÉPZÉS

A sminktetoválás ezentúl kizárólag sminktetováló szakképesítést (szakk.azon: 10125004, KEOR: 1012) igazoló államilag elismert tanúsítvány birtokában végezhető szolgáltatás. A tanúsítvány megszerzésének feltétele, hogy államilag elismert szakképesítő vizsgát tegyél egy akkreditált vizsgaközpontban. Mivel a Kalcsu Sminktetováló Akadémia a Felnőttképzési Rendszerben a hivatalos sminktetováló programkövetelménynek megfelelően végzi az oktatást, ezért az általunk kiállított tanúsítvánnyal jelentkezhetsz vizsgára. (Felnőttképzési engedélyszámunk: E/2022/000163)

 

Sminktetováló államilag elismert képzésünket Kalcsu Kati és a legnagyobb tapasztalattal rendelkező oktatóink egyedülálló tapasztalatára, valamint a képzésen is oktatott legújabb és legnépszerűbb nemzetközi technikákra építve alakítottuk ki. A Sminktetováló alapképzés összesen 3 modulból épül fel, melyeket otthoni gyakorló periódusok választanak el egymástól. Tudásbeszámítás esetén nem szükséges mindhárom modul elvégzése. Egy-egy modulon belül egy adott területre koncentrálunk, hogy kellőképp elmélyülhess a tudásanyagban, és a részletekre is legyen energiád. 

A képzés során megtanítjuk a legújabb és legnépszerűbb szemöldök-, ajak-, szempillatő- és szemhéj sminktetoválás technikákat továbbá a szakmához szükséges nélkülözhetetlen elméleti és vállalkozási ismereteket. A szakmai tudáson felül megtanítjuk, hogyan válhatsz sikeres, elismert sminktetoválóvá és építhetsz ki magadnak egy stabil vendégkört: gyakorlati, kommunikációs és üzleti szempontból egyaránt, a sminktetováló munkában leghatékonyabb marketing módszerek elsajátításával. A képzés elvégzésével, felnőttképzési engedélyünk (E/2022/000163) alapján kiállított tanúsítvánnyal tudsz akkreditált vizsgaközpontban vizsgát tenni, melyre teljes mértékben felkészítünk a képzés során. A hivatalos végzettséget nyújtó képzés időtartama 250 óra mely 3 hónapos időintervallumban zajlik. A képzés során tantermi elméleti és gyakorlati, otthoni gyakorló periódusok és élő modelles gyakorlatok váltják egymást, mely elegendő időt biztosít a megfelelő felkészülésre és gyakorlásra.

 

NÉZD MEG KALCSU KATI ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓJÁT A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSÉRŐL!

Miért válassz minket?

 Ha államilag elismert tanúsítványt szeretnél szerezni,

 Ha a legújabb és legnépszerűbb nemzetközi trendeket szeretnéd megtanulni,

 Ha inspirál Kalcsu Kati szakmai életútja és Te is hasonló sikerekre vágysz,

 Ha szeretnél sminktetoválóként szakmai és anyagi megbecsülést elérni,

 Ha kiscsoportos, gyakorlatorientált képzésen szeretnél részt venni, ahol az oktatók kiemelt figyelmet fordítanak rád,

 Ha garantáltan a legmodernebb tudásra építő, magas szintű képzést keresel,

 Ha modulokra bontott, átfogó képzésen vennél részt, ahol lehetőséged van elmélyülni az egyes területekben,

 Ha külön oktatóteremben, ahol nyugodt körülmények között tanulnál,

akkor a legjobb helyen jársz, Akadémiánkon szilárd alapokra helyezzük tudásod!

TERMÉKEK

Ha egy helyen szeretnél megvásárolni mindent, ami a sminktetováláshoz szükséges, jó helyen jársz! Kínálatunk teljes. 

Sminktetováló gépeink között a kezdők és a haladó sminktetoválók is megtalálják az ideális választást. Gépeinkre egyaránt jellemző a kiváló minőség és megbízhatóság. Sminktetováló Akadémiánkon csak olyan gépeket forgalmazunk, mellyel Kalcsu Kati és szakképzett oktatóink is napi szinten dolgoznak.

MEGNÉZEM A GÉP KÍNÁLATOT

Festékeinkre is igaz: napi szinten használjuk őket, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb minőséget nyújtjuk számodra. Széles kínálatunkban az esetileg sminktetoválók és a napi gyakorlattal rendelkezők is megtalálják a legjobb megoldást. Hibrid sminktetováló pigment sorozatunk kedvezőbb áron magasabb minőséget kínál! A hibrid pigmentek a legfejlettebbek, mert egyesítik az ásványi és az organikus pigmentek előnyeit: könnyen bevihetők, tartósabbak, a halványulás során nem vörösödnek és nem szürkülnek ki, biztonságosak és Reach kompatibilisek. Szem és száj pigmentek esetén az amerikai Perma Blend Luxe termékekei közül válogathatsz, míg szemöldök és skin pigmentek esetén a német Amiea természetes hatású termékkínálatából érkeznek azok a termékek, amelyekkel kimagasló színvonalat biztosíthatsz vendégeid számára. 

MEGNÉZEM A FESTÉK KÍNÁLATOT