Webshop menü

Ismerd meg a BABOR kozmetikumok világát!

Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!

Innováció és több mint 65 éves szakértelem a folyamatos fejlődés szolgálatában.
Ha szeretnél kiemelkedő szakmai, üzleti és marketing támogatásban részesülni munkád során, és olyan innovatív termékekkel dolgozni, melyek eredményessége elkápráztatja vendégeidet, legyél te is Baborina, és csatlakozz a BABOR professzionális kozmetikai csapatához!

Velünk megvalósíthatod álmaidat, és elérheted karriered csúcsát!

 

A BABOR az ország minden pontján igazi szerelem márka!

Vajon miért választotta immár több mint 100 kozmetikus ezt a trendi és innovatív német márkát? Mit nyújt nekik a BABOR és a Kalcsu Cosmetics nap mint nap?

Nézd meg a pár perces videókat, és tudd meg egyenesen kozmetikusainktól!

Amit garantálunk:

 1. Eredményes kezelések
  A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.
   
 2. Innovatív hatóanyagok
  A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.
   
 3. Elégedett vendégkör
  Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!
   
 4. Támogató közösség
  A BABOR kozmetikusok egy összetartó, egymást mindenben segítő, több mint 250 főt számláló szakmai közösség. Képzéseinken és szakmai rendezvényeinken lehetőséged nyílik ennek a szuper közösségnek a tagjává válni.

Szeretnél Te is BABOR-ral dolgozni?


Várunk két napos alapképzésünkön, ahol megismerheted a márkát, a BABOR gerincét nyújtó termékcsaládokat és az utánozhatatlan BABOR metódust kölcsönös kezelés formájában!

Jelentkezem alapképzésre!

4 nagyon menő ok, amitől igazán különleges leszel, ha BABOR márkával dolgozol!

1. Kiemelt kommunikáció kozmetikus partnereinknek
Nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a BABOR lakossági kommunikációjában hangsúlyozzuk szakértő kozmetikusaink munkáját. A BABOR webshopon külön felhívjuk a vásárlók figyelmét a kezelésekre és a kozmetikakereső segítségével könnyen megtalálhatják a hozzájuk legközelebb lévő kozmetikus partnert. Rendszeresen küldünk a webshop vásárlók számára olyan hírlevelet, ahol dedikáltan BABOR kozmetikai kezeléseket népszerűsítünk. Közösségi média felületeinken is rendszeresen buzdítjuk a lakossági vásárlókat, hogy látogassanak el BABOR kozmetikába.

 

2. Kétévente külföldi tanulmányútra is eljöhetsz velünk

Tanulni mindenhol jó, de a legjobb külföldön, kedvenc márkád központjában, ahol mindent első kézből tudhatsz meg! Mi szeretnénk, ha a következő aacheni tanulmányút névsorába a Te nevedet is felírhatnánk. És Te?

Less be az aacheni központba!

A videóban egy virtuális túrára invitálunk a BABOR fővárosában található nemzetközi oktató központba!

3. Évente többször közösen ünneplünk prémium környezetben, szakmai rendezvényeken, sztárelőadókkal és sok-sok díjjal az országos konferencián 

Nem kell nekünk hinned, higgy a saját szemednek! Nézd meg összefoglaló videónkat az egyik legizgalmasabb, legkiemelkedőbb DOCTOR BABOR megújulás szakmai rendezvényéről!

4. A siker kulcsa a jó marketing!

A BABOR márka megjelenik olyan látogatott weboldalakon, mint az elle.hu, marieclaire.hu, kremmania.hu, és az nlcafe.hu. Több éve működünk együtt hiteles magyar médiaszemélyiségekkel is, akik közösségi oldalaikon népszerűsítik a BABOR sikertermékeit. Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel növeljük a márkaismertséget, a márka értékét, és ezáltal a BABOR kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.

Szeretnél Te is BABOR-ral dolgozni?


Várunk két napos alapképzésünkön, ahol megismerheted a márkát, a BABOR gerincét nyújtó termékcsaládokat és az utánozhatatlan BABOR metódust kölcsönös kezelés formájában!

Jelentkezem alapképzésre!

Tekints be a kulisszák mögé, tudj meg többet oktatási rendszerünkből!

E-bookunkból megtudhatod, hogyan épülnek fel a BABOR képzések. A sikerhez vezető út folyamatos tanulással jár. Képzési rendszerünk ebben segíti a Baborinákat.

Letöltöm az e-bookot!

 

Ismerd meg oktatóinkat!

A BABOR magyarországi trénere: Garzó Beatrix

Beatrix 2008 óta segíti a kozmetikus szakemberek munkáját vezető szépségipari márkák szakoktatójaként. 2019-ben csatlakozott a BABOR Magyarország csapatához. Széleskörű tapasztalatával, segítőkész hozzáállásával rendszeres, jól felépített oktatási rendszer keretében, számos képzésen várja a fejlődni vágyó Baborinákat. Beatrixszel a BABOR alapképzésen és DOCTOR BABOR képzéseken találkozhattok.

A BABOR magyarországi trénere: Kovács Barbara

Kovács Barbara 2012 óta dolgozik kozmetikusként, az eltelt évek alatt számos képzést elvégzett és munkája gyümölcseként, 2017-ben kozmetikus mester végzettséget szerzett, 2018-ban pedig professzionális szépség terapeuta vizsgát tett. 2022-ben csatlakozott a BABOR kozmetikusokhoz, 2023-ban pedig megkezdte az Óbudai Egyetemen műszaki szakoktatói képzését, emellett pedig sikeresen elvégezte BABOR magyarországi tréner képzését is. Barbarával a HSR lifting, Seacreation és a DOCTOR BABOR PRO képzéseken találkozhattok.

Amit még kínálunk:

Területi védelmet biztosítunk, hogy a közeledben ne legyen másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell. Ezáltal kizárólag szakmai fejlődésedre tudsz fókuszálni, hogy vendégeidnek a lehető legmagasabb színvonalat nyújthasd.

Rendszeresen képzünk szakmai és üzleti tanfolyamainkon, így biztos lehetsz abban, hogy naprakész tudással állsz vendégeid rendelkezésére. Felkészültségedet könnyedén eredményre válthatod, mi megmutatjuk hogyan csináld.

Áruellátásunk stabil, így semmiben sem kell hiányt szenvedned. Kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden vendéged igényét maradéktalanul ki tudd elégíteni, mind kezelések mind lakosság termékek tekintetében. Kiszámítható áruellátásunk ezt lehetővé teszi.

Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk számodra, hogy az anyagi tényezők ne jelentsenek akadályt szakmai fejlődésedben és karriered építésében.

Rendszeres személyes támogatást kaphatsz képviselőinktől, akiket bátran kérdezhetsz a márka aktualitásaival kapcsolatban. Ezen felül értékesítési tanácsokkal is ellátnak, hogy megkönnyítsék napi munkádat.

Marketingtámogatást nyújtunk, hogy kiváló kozmetikus mellett sikeres üzletasszony is lehess. Részt vehetsz üzleti képzéseinken, termékmintákkal és eladáshelyi kommunikációs anyagokkal állunk rendelkezésedre.  BABOR Gyémánt szalonjainknak személyes marketingkonzultációt biztosítunk

Fedezd fel a márkát, amit imádnak a kozmetikusok!

Sztártermékeinket, az Ampulla Naptárakat már biztosan Te is ismered!

Hetente több mint 4.500 nő keresi fel a BABOR webshopját. Kíváncsi vagy rá, miért?
Azért, mert a BABOR kiemelt hangsúlyt fektet a széles termék választékra, és a legújabb trendekre. Minden szezonra, ünnepre készül valamilyen izgalmas újdonsággal, amellyel folyamatosan fent tartja az érdeklődést. A sztártermékek egyben nagyon figyelemfelkeltőek, mindig követik az aktuális divatot és a sztenderd termékeket is vonzóvá teszik. A termékek mind hatóanyagaikban, mind csomagolásukban trenddiktálóak.

Kövesd a BABOR-t a Facebookon és az Instagramon!

Tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton!


Várunk két napos alapképzésünkön, ahol megismerheted a márkát, a BABOR gerincét nyújtó termékcsaládokat és az utánozhatatlan BABOR metódust kölcsönös kezelés formájában!

Jelentkezem alapképzésre!