Webshop menü

Sminktetováló festék kínálatunk

Csúcsminőségű hibrid festékek

 

Megérkezett új hibrid sminktetováló pigment sorozatunk, mely kedvezőbb áron magasabb minőséget kínál!

A hibrid pigmentek a legfejlettebbek, mert egyesítik az ásványi és az organikus pigmentek előnyeit: könnyen bevihetők, tartósabbak, a halványulás során nem vörösödnek és nem szürkülnek ki, biztonságosak és Reach kompatibilisek. Szem és száj pigmentek esetén az amerikai Perma Blend Luxe termékekei közül válogathatsz, míg szemöldök és skin pigmentek esetén a német Amiea természetes hatású termékkínálatából érkeznek azok a termékek, amelyekkel kimagasló színvonalat biztosíthatsz vendégeid számára. 

HIBRID PIGMENTEK ELŐNYEI

 • Egyesítik az ásványi és organikus pigmentek legjobb tulajdonságait

 • Nem vörösödnek és nem szürkülnek ki

 • Kevésbé kopik, tovább tart

 • Gyorsan bejut a bőrbe

 • Könnyedén pigmentálható

 • Kevésbé hámlik, sokkal finomabb a gyógyulás

 • 80% marad gyógyulás után

 

ISMERD MEG KÍNÁLATUNK ÉS DOLGOZZ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PIGMENTEKKEL!

PERMA BLEND HIBRID PIGMENTEK: intenzív száj és szemhéj színek

Ma a Perma Blend az iparág egyik kiemelkedő szakértője, amely több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik olyan pigmentek fejlesztésében és gyártásában, amelyek megváltoztatják a professzionális sminktetováló művészek önkifejezésének lehetőségeit. A Perma Blend Luxe egy jól ismert márka, melynek intenzív színei tökéletes fedést és gyönyörű élénk színeket biztosítanak a szemen és az ajkakon. Erősen koncentrált pigmentjei kivételesen jól telítődnek, ezáltal a munka felgyorsul, kevesebb korrekcióval minimalizálhatók a traumák és elősegíthető a gyógyulás, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb megoldást választottad vendéged számára. A Perma Blend pigment színek hosszabb ideig tartó eredményt biztosítanak, amelyek a vendégek által elvárt természetes megjelenésig halványodnak.

AMIEA HIBRID PIGMENTEK: természetes szemöldök és skin színek

Az Amiea Európa egyik legnagyobb gyártója, minden termékük Németországban készül. Az Evolutionline termékcsaládot  nemzetközi sminktetováló művészekkel művészekkel és mesteroktatókkal szorosan együttműködve fejlesztették ki a jelenlegi leginnovatívabb pigmenttechnológiára alapozva. Szemöldök sorozatukkal fantasztikusan természetes hatású szálazott és púderes szemöldökök tetoválhatóak a legújabb trendeknek megfelelően. A könnyű korrigálhatóság lehetőséget ad a professzionális sminktetoválók számára, hogy lépést tartsanak a vendégek kívánságaival és a legfrisebb nemzetközi technikákkal egyaránt.

Minden szemöldökszín tartalmaz egy belső korrekciós faktort, amely kiegyensúlyozza a gyógyulás során esetlegesen jelentkező vöröses vagy szürkés elszíneződést. Az organikus és ásványi pigmentek kombinációjának köszönhetően a vendégek rendkívüli gyógyulási eredményekre számíthatnak a sminktetoválást követően. A vas-oxid tartalom hosszantartó színtartósságot biztosít, melynek köszönhetően a tetoválás kevesebb korrekciót igényelhet, ez pedig nagy előnyt jelent, hiszen a rövidebb utómunkával Te is és vendéged is időt spórol. A színeket finom árnyékolásra és lágy púderhatásra optimalizálták, de a szálazott technika is tökéletesen kivitelezhető, a szemöldökszálak élesek maradnak. Minden elérhető barna tónusú pigment tökéletes a maximálisan természetes szemöldök kialakításához, de kívánság szerint mélyebb tónusú árnyalások kialakításához is.

 

MEGNÉZEM A PIGMENTEKET ÉS AZOK LEÍRÁSÁT A WEBSHOPBAN

 

 

Nézd meg sminktetováló festék katalógusunkat!

Katalógusunkból megtudhatod, hogyan épül fel hibrid pigment kínálatunk, melyek között az esetileg sminktetoválók és a napi gyakorlattal rendelkezők is megtalálják a legjobb megoldást. Festékeinket mi magunk is napi szinten használjuk, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb minőséget nyújtjuk számodra. A hibrid festékek tartalmazzák az organikus és az áványi festékek legjobb tulajdonságait. Könnyebb a bőrbe juttatásuk, tartósak és idővel nem színeződnek el. Az innovatív, kiemelkedő minőségű festékek lehetővé teszik számodra, hogy minden alkalommal tökéletes legyen a végeredmény és magabiztosnak érezd magad bármilyen egyedi elképzelés megvalósítása során. 

 

Gyere el ingyenes Pigmentológia képzésünkre és tudj meg többet a hibrid festékek világáról!

Az elmúlt években rengeteg változás történt a sminktetoválás világában, amiben könnyen elveszik az ember. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mindent megtegyünk a sminktetováló szakemberek támogatása és oktatása érdekében, ezért olyan magas minőségű termékeket kínálunk és képzési támogatást nyújtunk, hogy a legmagasabb szintű ügyfélelégedettséget érhessük el. Tudjuk, hogy a megfelelő pigmentek és szakmai tudás nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy olyan szakemberré válj, amilyen lenni szeretnél.

Gyere el Pigmentológia képzésünkre és aktualizáld tudásod az alábbiakkal kapcsolatban:

 • milyen szabályozási változások történtek a pigmentek kapcsán az elmúlt években?
 • mit tudnak az organikus és mit az ásványi pigmentek?
 • a hibrid festékek hogyan ötvözik a kétféle pigment előnyeit?
 • hogyan értelmezzük, milyen összetevőket tartalmaz egy festék?
 • mit várhatunk egy festéktől és hogyan kell dolgozni vele?

 

JELENTKEZZ INGYENES PIGMENTOLÓGIA ÉS GÉPBEMUTATÓ NYÍLT NAPUNKRA

A COLOR-IN-DERM SZEMÖLDÖK PIGMENTEK ELÉRHETŐK MARADNAK

A kedvelt Color-in-Derm szemöldök pigmentek továbbra is elérhetőek maradnak, viszont a száj, szem és skin sorozat fokozatosan megszűnik. A Reach megfelelés kapcsán megszűnt termékeket sajnos nem sikerült a CID sorozaton belül tökéletes termékekkel helyettesíteni ezért új termékeket kerestünk.

 

Amellett, hogy mindig fontosnak tartjuk reagálni a sminktetováló trendekre, festékeink megfelelnek az új REACH szabályozásnak is!

Indokolt esetben a festékek használata előtt allergiateszt elvégzése javasolt.