Kalcsu Beauty & Cake 2023. Május

Kedves Kolléganő! Üdvözlünk a Kalcsu Cosmetics hírcsatornáján! Olvasd el legújabb havi Beauty&Cake hírlevelünket!

SMINTETOVÁLÓ GÉPBEMUTATÓ NYÍLT NAP MÁJUS 26-ÁN

Gyere el ingyenes nyílt napunkra és ismerd meg prémiumkategóriás sminktetováló gépeinket!

A BomTech sminktetováló gépeket könnyű kezelhetőség és erős kezelőfej jellemzi, amely nagy sebességgel és hatékonysággal dolgozik, miközben rendkívül precíz vonalvezetésre képes. Ezáltal a sminktetoválás folyamata még gyorsabb lesz, hiszen magasabb sebesség mellett a szín hamarabb telítődik.

A BomTech gépek sokoldalúságuknak köszönhetően tökéletesen alkalmasak szemöldök, ajak és szemhéjtetoválásra is, az alapoktól a legújabb technikákig!

Nem számít, hogy profi vagy akár kezdő sminktetováló vagy, most biztosan megtalálhatod a számodra tökéletes sminktetováló gépet!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló fejlődési lehetőséget és jelentkezz május 26-ai Sminktetováló Gépbemutató Nyílt Napunkra: JELENTKEZEM A BEMUTATÓ NYÍLT NAPRA!

LEGYÉL BABOR KOZMETIKUS! JELENTKEZZ A BABOR ALAPKÉPZÉSÉRE!

 

Már alig várjuk, hogy veled is találkozzunk a BABOR alapképzésen, ahol a márka filozófiáját és a BABOR gerincét képező termékcsaládokat is részletesen bemutatjuk a kölcsönös kezelések előtt. A kétnapos alapképzést Garzó Beatrix, a BABOR magyarországi trénere tartja, aki tudását az aacheni központban szervezett képzéseken tökéletesíti. Az oktatás menetét területi képviselőnk fogja segíteni, akihez bármikor fordulhatsz kérdéseiddel.

Területi képviselőd a széleskörű támogatási rendszerünkről is tájékoztatni fog, ám van 4 dolog, amit minden BABOR kozmetikus számára garantálunk!

Mik ezek?

1. Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2. Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3. Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!

4. Támogató közösség
A BABOR kozmetikusok egy összetartó, egymást mindenben segítő, több mint 250 főt számláló szakmai közösség. Képzéseinken és szakmai rendezvényeinken lehetőséged nyílik ennek a szuper közösségnek a tagjává válni.

A JÚNIUSI BABOR ALAPKÉPZÉS IDŐPONT MÁR ELÉRHETŐ!

Ne szalaszd el a lehetőséget, tedd meg az első lépést a sikerhez vezető! Jelentkezz a Júniusban induló kétnapos BABOR alapképzésre és lepd meg vendégeidet a hatékony, azonnali eredményeket nyújtó kezeléssel!

Ne maradj le a következő kétnapos alapképzésünkről!
Jelentkezz a gombra kattintva: JELENTKEZEM A KÉT NAPOS ALAPKÉPZÉSRE!

Két napos alapképzésünk után számos nagyon izgalmas BABOR képzés vár Rád, nézd meg ezeket: TOVÁBB A BABOR KÉPZÉSEKRE!

Kíváncsi vagy, mi történik képzéseinken? Nézd meg a videót és less be a kulisszák mögé!

LÉPJ BE TE IS A KIFINOMULT PÁRIZSI ELEGANCIA VILÁGÁBA!

 

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka, amely egyedülálló anti-aging szaktudással rendelkezik. A szépségnek szüksége van egyéniségre, tehetségre és exkluzív bőrápolási szakértelemre. A Maria Galland metódusban visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelés testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri akár csak a nagy francia divatházak kollekciói.

Kozmetikusként az egyik legértékesebb kincsed a folyamatosan növekvő, elégedett vendégköröd. De mi az, ami ezt a folyamatos növekedést és a visszatérő vendégeket garantálni tudja Neked?

A válasz: egy országos szinten ismert és népszerű márka, mely mögött komoly marketing támogatás, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll!

Miért válaszd a Maria Galland márkát? 

  • Egyedülálló anti-aging szakértelem
  • Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák
  • Kifinomult párizsi elegancia
  • Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink! 
  • Folyamatos fejlődés

Ismerd meg a Maria Galland kozmetikumok világát!

Lépj be velünk a francia elegancia világába, és tervezd tudatosan a jövő évedet! Várunk júniusi 2 napos francia alaptanfolyamunkon!

JELENTKEZEM A 2 NAPOS ALAPKÉPZÉSRE

KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIA

 

Tudtad? A Kalcsu Sminktetováló Akadémiában elsők között szerezhetsz államilag elismert tanúsítványt, mellyel jelentkezhetsz a szakképesítő vizsgára! Sminktetováló államilag elismert képzésünket Kalcsu Kati és a legnagyobb tapasztalattal rendelkező oktatóink egyedülálló tapasztalatára, valamint a képzésen is oktatott legújabb és legnépszerűbb nemzetközi technikákra építve alakítottuk ki.

A képzés során megtanítjuk a szemöldök-, ajak-, szempillatő- és szemhéj sminktetoválás technikákat, valamint a szükséges szakmai elméleti ismeretek. Ezen felül megtudhatod, hogyan válhatsz sikeres, elismert sminktetoválóvá és építhetsz ki magadnak egy stabil vendégkört: gyakorlati, kommunikációs és üzleti szempontból egyaránt, a sminktetováló munkában leghatékonyabb marketing módszerek elsajátításával.

Fejlődj velünk és válj profi, sikeres szakemberré!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Pályakezdőknek!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Gyakorlattal rendelkezőknek!

További részletek a KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIÁRÓL!

 

 

ÍGY ÉRTÉKESÍTSD HATÉKONYAN A KIS KISZERELÉSŰ TERMÉKEKET, UTAZÓ SZETTEKET!

A vendégeitek már biztosan tervezik a nyaralást, legyen szó külföldi vagy belföldi utazásról, a kis kiszerelésű termékeknek vagy utazó szetteknek a bőröndben a helye, így a szépség útközben is mindig velük lesz.  A vendégek számára sokszor problémát jelenthet, hogy az egyhetes vagy pár napos nyaralás alatt kiszakadnak a megszokott reggeli és esti bőrápolási rutinból. Ennek oka lehet, hogy nem tudják magukkal vinni a nagy kiszerelésű termékeket, vagy a nyaralás alkalmával időhiányban szenvednek, így nem tudják a több lépéses bőrápolási rutint megfelelően elvégezni. Ám ez nem lehet kifogás, lássuk hogyan tudsz segíteni a vendégeidnek. 😊

Olvasd el a szuper 3+1 tippet, amit garantáltan hatékonyan tudod majd értékesíteni vendégeid részére a kis kiszerelésű termékeket és utazó szetteket

1. TIPP:

Első és legfontosabb tipp, hogy helyezd a kis kiszerelésű termékeket és utazó szetteket jól látható helyre a szalonodban! A termékek mellé bátran tegyél ki tengerpartos plakátot, akár nyaraláshoz passzoló kiegészítőket. Így a vendégeid féllábbal már a nyaraláson érezhetik magukat, és biztosan kíváncsisággal tölti el őket, hogy mik ezek a termékek! 

2. TIPP:

Az említett nyaralás alatti időhiány és termék méretre kínálj megoldást a vendégeid számára! Ez nem lehet akadály! Egy szuper kis kiszerelésű utazószettel nem kell lemondani a szépségápolási rituáléról még a nyaralás alkalmával sem. 3-4 db utazó méretű termék a vendégeid idejébe is biztosan belefér, nem beszélve, hogy a kézip+oggyászban is kényelmesen az útitárs lehet. Garantált a siker!

3.TIPP:

Személyreszabott, egyedi bőrápolási rutin kialakítása! A vendégek szívesen fogadják a testreszabott ajánlatokat. A nyári hőség, a tengerparti levegő bizony megviselheti a bőrünket. Érdeklődj a vendégeidtől, hogy merre utaznak, milyen lesz az idő, páratartalom és ennek megfelelően állíts össze egy egyedi kis kiszerelésű termékekből álló utazó szettet, hidratáló krémmel, szérummal és szemkörnyékápolóval. A termékeket egy csinos ajándék nesszeszerbe helyezd be. A nyaralás alatt biztosan sokszor eszébe jutsz majd a vendégednek és hálás lesz a testreszabott bőrápolási rutinért. 

+1 TIPP

Utazás előtt kifejezetten árérzékenyek az emberek. Készíts egy igazán kedvező ajánlatot, például egy 3+1 akciót a kis kiszerelésű termékekre vonatkozóan. Egy exkluzív utazó szett vásárlása esetén ajándékozd meg vendéged egy 30 perces hidratáló arcmasszázzsal, amit a nyaralás vagy utazás után használhat fel! Így garantáltan visszatérő vendég válik belőle! 

Próbáljátok ki bátran a tippeket! Készüljetek fel a nyári időszakra!

 

 

 


Hírleveleinkben többek között olyan érdekes, szórakoztató és izgalmas információt osztunk meg Veled, amelyre szükséged lehet munkád során, továbbá beszámolunk újdonságainkról és ízelítőt adunk márkáink kínálatából is.