Kalcsu Beauty & Cake 2023. Augusztus

Kedves Kolléganő! Üdvözlünk a Kalcsu Cosmetics hírcsatornáján! Olvasd el legújabb havi Beauty&Cake hírlevelünket!

MEGÉRKEZETT ÚJ HIBRID SMINKTETOVÁLÓ PIGMENT SOROZATUNK!

A hibrid pigmentek a legfejlettebbek, mert egyesítik az ásványi és az organikus pigmentek előnyeit: könnyen bevihetők, tartósabbak, a halványulás során nem vörösödnek és nem szürkülnek ki, biztonságosak és Reach kompatibilisek. Ráadásul kedvezőbb áron magasabb minőséget kínálnak! Szem és száj pigmentek esetén az amerikai Perma Blend Luxe intenzív színei közül válogathatsz, míg szemöldök és skin pigmentek esetén a német Amiea természetes hatású festék kínálatából érkeznek azok a termékek, amelyekkel kimagasló színvonalat biztosíthatsz vendégeid számára.

Tudj meg többet hibrid festék kínálatunkról!

BEMUTATKOZIK A PMU GÉPEK ÚJ GENERÁCIÓJA!

A sokoldalú Amiea Genius Evolve 2.5 a sminktetováló gépet kifejezetten a professzionális sminktetoválók igényeire tervezték. 2,5 mm-es lökethosszával és az Amiea Genius tűmodulok támogatásával maximális kontrollt biztosít a színbeültetés felett, és lenyűgözően precíz munkát tesz lehetővé.

A Genius Evolve 2.5 erőteljes motorral rendelkezik, amely egyenletes és precíz teljesítményt nyújt. Választhatunk vezeték nélküli és vezetékes működés között is a hozzá csatlakoztatható Amiea Next vezérlőegység segítségével. Legyen szó tapasztalt szakemberről vagy kezdőről, a Genius Evolve 2.5 géppel gyönyörű árnyékolást és szuperprecíz vonalakat hozhatunk létre.

Tudj meg többet hibrid gépünkről!

LEGYÉL BABOR KOZMETIKUS! JELENTKEZZ A BABOR ALAPKÉPZÉSÉRE!

 

Már alig várjuk, hogy veled is találkozzunk a BABOR alapképzésen, ahol a márka filozófiáját és a BABOR gerincét képező termékcsaládokat is részletesen bemutatjuk a kölcsönös kezelések előtt. A kétnapos alapképzést Garzó Beatrix, a BABOR magyarországi trénere tartja, aki tudását az aacheni központban szervezett képzéseken tökéletesíti. Az oktatás menetét területi képviselőnk fogja segíteni, akihez bármikor fordulhatsz kérdéseiddel.

Területi képviselőd a széleskörű támogatási rendszerünkről is tájékoztatni fog, ám van 4 dolog, amit minden BABOR kozmetikus számára garantálunk!

Mik ezek?

1. Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2. Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3. Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!

4. Támogató közösség
A BABOR kozmetikusok egy összetartó, egymást mindenben segítő, több mint 250 főt számláló szakmai közösség. Képzéseinken és szakmai rendezvényeinken lehetőséged nyílik ennek a szuper közösségnek a tagjává válni.

AZ AUGUSZTUSI BABOR ALAPKÉPZÉS IDŐPONT MÁR ELÉRHETŐ!

Ne szalaszd el a lehetőséget, tedd meg az első lépést a sikerhez vezető! Jelentkezz Augusztusban induló kétnapos BABOR alapképzésre és lepd meg vendégeidet a hatékony, azonnali eredményeket nyújtó kezeléssel!

Jelentkezem a BABOR alapképzésre!

Két napos alapképzésünk után számos nagyon izgalmas BABOR képzés vár Rád, nézd meg ezeket: TOVÁBB A BABOR KÉPZÉSEKRE!

Kíváncsi vagy, mi történik képzéseinken? Nézd meg a videót és less be a kulisszák mögé!

LÉPJ BE TE IS A KIFINOMULT PÁRIZSI ELEGANCIA VILÁGÁBA!

 

 A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka, amely egyedülálló anti-aging szaktudással rendelkezik, a metódusban visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés. Kiemelten fontos számunkra, hogy folyamatosan támogassuk kozmetikus partnereink szakmai előmenetelét és első kézből kapján meg az innovatív, trendkövető és páratlan szaktudást, amelyet a munkájuk során alkalmazni tudnak.

Szeretnél Te is belépni a francia elegancia világába és megtapasztalni egy professzionális kozmetikai márka adta lehetőségeket?

Az országos szinten ismert és népszerű márka mögött komoly marketing támogatás, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll!

Miért válaszd a Maria Galland márkát? 

  • Egyedülálló anti-aging szakértelem
  • Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák
  • Kifinomult párizsi elegancia
  • Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink! 
  • Folyamatos fejlődés

Amennyiben Téged is érdekel milyen lehet egy prémium francia kozmetikai márkával dolgozni, várunk szeptemberi 2 napos francia alaptanfolyamunkon!

Jelentkezem a Maria Galland 2 napos alapképzésre!

KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIA

 

Tudtad? A Kalcsu Sminktetováló Akadémiában elsők között szerezhetsz államilag elismert tanúsítványt, mellyel jelentkezhetsz a szakképesítő vizsgára! Sminktetováló államilag elismert képzésünket Kalcsu Kati és a legnagyobb tapasztalattal rendelkező oktatóink egyedülálló tapasztalatára, valamint a képzésen is oktatott legújabb és legnépszerűbb nemzetközi technikákra építve alakítottuk ki.

A képzés során megtanítjuk a szemöldök-, ajak-, szempillatő- és szemhéj sminktetoválás technikákat, valamint a szükséges szakmai elméleti ismeretek. Ezen felül megtudhatod, hogyan válhatsz sikeres, elismert sminktetoválóvá és építhetsz ki magadnak egy stabil vendégkört: gyakorlati, kommunikációs és üzleti szempontból egyaránt, a sminktetováló munkában leghatékonyabb marketing módszerek elsajátításával.

Fejlődj velünk és válj profi, sikeres szakemberré!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Pályakezdőknek!

Tovább az Államilag Elismert Sminktetováló Alapképzésre- Gyakorlattal rendelkezőknek!

További részletek a KALCSU SMINKTETOVÁLÓ AKADÉMIÁRÓL!

 

 

Ünnepélyesen meghívunk Téged a 2023-as évben utolsó alkalommal megrendezésre kerülő KABIN: Online Kozmetikus Talk Show - Kozmetikai trendek vs. különleges hatóanyagok! című izgalmas és érdekfeszítő műsorára!

A mottó már ismerős lehet: Szánj magadra és szakmai tájékozottságodra egy „luxus kezelésnyi vendégidőt": 2 órát, Szeptember 13-án 9.00-11.00 óra között! Garantáltan megéri!

 

Less be a kulisszák mögé, és nézd meg a legútobbi KABIN videóját!

Ismerd meg a szeptemberi KABIN: Online Kozmetikus Talk show -  Kozmetikai trendek vs. különleges hatóanyagok! című online, ingyenes műsor programját és jelentkezz!

JELENTKEZEM A SZEPTEMBERI KABIN-RA!

HOGYAN TUDOD BEFOLYÁSOLNI A VÁSÁRLÓI DÖNTÉST?

Fontos, hogy a kozmetikában jól látható helyre kihelyezd az értékesítésre szánt termékeket, hiszen a megfelelő termékelhelyezés befolyásolja a vevő vásárlási hajlandóságát és viselkedését. A vevő legtöbbször már a polc előtt állva eldönti, hogy megvesz-e egy terméket.  Ezt a döntést viszont jelentősen tudod befolyásolni, ha tesztereket is kihelyezel.

Gondolj csak bele, amikor szeretnél vásárolni egy új rúzst, biztosan Te is rákened a kézfejedre, hogy lásd a színét, érezd az állagát és az illatát, passzol-e a bőrödhöz. Érthető tehát, hogy a vendéged számára is fontosak ezek a tényezők és azzal, hogy kipróbálhatja, érezheti, láthatja és megtapinthatja a terméket, máris könnyebben hoz döntést. A teszterek szükségesek továbbá ahhoz is, hogy csökkentsd a vásárlás okozta kockázatot. Ugyanis, ha valamit nem tudunk kipróbálni, akkor bosszúságunkban lehet, hogy nem is veszünk semmit, mert nem biztosították a kipróbálás lehetőségét. Azonban egyéb, akár banálisnak tűnő megfontolás is állhat a vásárlási döntés hátterében. A polcokra kihelyezett teszterek segítségével a vendég nem csupán a termék dobozát látja, hanem a belső design-t is. A vonzó csomagolás pedig szintén döntő lehet. Gyors és hatékony online marketing csatorna, az adatvédelmi szabályok betartásával pedig remek kis bázist tudunk kialakítani az alkalmazásával.

 

 

 


Hírleveleinkben többek között olyan érdekes, szórakoztató és izgalmas információt osztunk meg Veled, amelyre szükséged lehet munkád során, továbbá beszámolunk újdonságainkról és ízelítőt adunk márkáink kínálatából is.